Bejelentkezés: http://www.raczszilvi.hu/kapcsolat/

A kineziológia egy holisztikus szemléletű rendszer, amely hatékony és gyeng2998861acef1f36e18ce95320390dc21éd korrekciós technikákkal támogat az önbizalom, öngyógyítás, önfejlesztés területén. Hazánkban legelterjedtebb ága a One Brain (Three in One) módszere, amely a stresszek- és félelmek kezelésében nyújt segítséget oly módon, hogy a múltból hozott negatív hitrendszerek megváltoztatását célozza.
Ennek eredményeként pozitív változást tudunk elérni a kommunikáció- és önkifejezés gátjainak feloldásában, döntéshelyzetek- és konfliktusok kezelése, valamint depresszió esetén, lelki fájdalmak enyhítésében. A kineziológia izomteszteléssel segít felderíteni olyan traumatikus élményeket, melyeket nem dolgoztunk fel, elfojtottunk.

A mindennapi életünk döntések sorozatából áll, amelyek jövőnket alakítják. Ezeket a döntéseinket a múltbeli tapasztalataink alapján hozzuk, így időnként előfordul, hogy egy-egy helyzetben úgy érezzük, nincs megoldás. Ha meglátjuk azokat a lehetőségeket, amelyek közül kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet, akkor az ilyen helyzeteket is kezelni tudjuk. De miért nem látjuk a lehetőségeket?
Ha veszteség ér bennünket, vagy megijedünk, haragot, félelmet érzünk, vagy úgy érezzük, nincs kiút, nincs választásunk, és még hosszasan sorolhatók azok az érzelmi állapotok, amelyeknek oka a stressz. A stressz a mindennapjaink része, ezért jó, ha megtanuljuk kezelni. A stressz blokkolja az agyban az energetikai áramlást.
A gondolataink hatással vannak a lelki állapotunkra, amely később testi tüneteket is okozhat.

A stressz egy folyamatos feszültség. Ennek hatására a szervezetünk felkészül a veszélyre. Ilyenkor testünk a túlélésre koncentrál, azt figyeli, hogy menekülni vagy védekezni kell-e, így minden más feladatától energiát von el és tartalékol. Elvonja a vizet (kiszárad a száj), a kezek kihűlnek, lassul az emésztés. Ilyen érzelmi állapotban kevésbé vagyunk tudatosak, kibillenünk az egyensúlyból, nem látjuk a kiutat, elveszítjük a fókuszt, gondolkodásunk lelassul. Ha a stressz állandó, nincs lehetősége a szervezetünknek a regenerálódásra és az egyensúly visszaszerzésére, amely hosszú távon az immunrendszer gyengüléséhez és betegségekhez vezet.

A kineziológia visszaadja a választás szabadságát. Segít felismerni, honnan ered a stressz, mert ha már tudjuk, mivel állunk szemben, akkor tudjuk megfogalmazni, mit tudunk vállalni azért, hogy megoldjuk a helyzetet. Ha megváltoztatjuk hozzáállásunkat, saját kezünkbe vehetjük az életünket, hogy felelősséget tudjunk vállalni önmagunkért és megláthassuk a választási lehetőségeinket olyan ügyekben, amiről eddig azt hittük, hogy nincs választásunk.

A kineziológia segíthet minden olyan esetben, amihez bárcd02e903e7ef05286c56c0224b769bd8milyen stressz kapcsolódik. Ilyenek például az allergia, önértékelési problémák, diszlexia, viselkedési zavarok, szenvedélybetegségek, tanulási nehézségek, alvászavar, depresszió, párkapcsolati problémák.
Ha ügyünkkel kapcsolatban megszabadulunk a negatív érzelmi töltéstől, megoldást tudunk találni az útkeresésben, önmagunk megismerésében, félelmeink-, szorongásaink-, rossz szokásaink leküzdésében, kapcsolataink rendezésében, betegségeink megértésében, -elfogadásában, fájdalmaink-, félelmeink elengedésében, önbizalmunk visszanyerésében, gátjaink felismerésében.

Milyen felismeréseket adhat a kineziológia: http://www.raczszilvi.hu/onismeret-elengedes-kapcsolatok/

Izomteszteléssel megkeressük a stressz forrását, ami egy olyan múltbéli esemény, amely feldolgozatlan maradt, ezért a jelen választásainkra befolyással van. A testünk mindenre emlékszik. Az emlékek alapján választ adhat kérdéseinkre. Az agyunk nem tesz különbséget a múlt, jelen és a jövő között, ezért ha megváltoztatjuk a múltbeli tapasztalatunkhoz kapcsolódó érzéseket, akkor ezzel a negatív élményt és a hozzá kapcsolódó negatív érzést szét tudjuk kapcsolni, ez izomtesztáltal ha legközelebb hasonló helyzetbe kerülünk, nem kapcsol be ugyanaz a minta.
A kineziológiai oldás során feloldjuk a blokkokat, amelyeket az átélt stressz és a hozzá fűződő negatív érzelmek okoztak.
Az izomteszteléssel a közben feltett kérdésekre az izom tónus változásait figyeljük. A kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónust kapunk “válaszként”. Ezek alapján a test energia egyensúlyát egyszerű, gyengéd és hatékony korrekciókkal állítjuk helyre. Az energetikai egyensúly helyreállása beindítja szervezetünk öngyógyító folyamatait.

Minden választásunk az eddigi élettapasztalatunkra alapul. Korábban megélt fájdalmaink, félelmünk, haragunk és más negatív érzések bennünk maradnak. Elnyomni, elfelejteni nem annyi, mint feldolgozni. Amíg nem dolgozzuk fel, ezek a negatív tapasztalatok fogják meghatározni a jelenben a döntéseinket, választásainkat.
A kineziológia segít megtalálni és oldani ezeket a negatív mintákat. A stresszből kivezető úton a problémánkhoz kötődő érzést változtatjuk meg. Tehát az oldás során az ügyhöz kapcsolódó negatív érzelmi stresszt oldjuk.

Egy alkalom díja: 14.000,-Ft