KIZÁRÓLAG A FELTÜNTETETT KEZELÉSEK ELÉRHETŐK!
KISZÁLLÁST NEM VÁLLALOK!

30 perc    4500 Ft 
60 perc    6000 Ft 
90 perc    8000 Ft
A masszázsárak az alábbi kezelések bármelyikére egyaránt vonatkoznak.
30 perc    5500 Ft 
60 perc    8000 Ft 
90 perc    10000 Ft

Regeneráló, fájdalomcsillapító masszázs, (igény szerint köpöly, bambusz, trigger nyomó, masszázslabda, masszázspisztoly használatával kombinálva). Hatásos többek között az ülőmunkát végkis-bambuszzők körében a hát-, nyak-, vállöv izomfájdalmainak csökkentésére, továbbá segít az egyes betegségek kiegészítő kezelésében, mint gerincproblémák miatti fájdalmak enyhítése, isiász, idegbecsípődések, letapadt izmok lazítása, csonttörések-, ízületi gyulladások utáni, vagy gipsz eltávolítása utáni sorvadt izmok tonizálása.
Masszázs közben igény és szükség szerint alkalmazom a köpölyözést vagy a bambusz masszázs egyes elemeit, amelyekről bővebben alább olvashat. A kezelés során, ha szükséges, használok masszázslabdát, trigger nyomót, masszázs pisztolyt, amelyek használata pár percet vesz igénybe, és nagyban hozzájárulhat az állapot javításához. Az eszközök használatát a vendéggel egyeztetem. Csak úgy alkalmazok kiegészítő terápiát, ha a vendég egyetért vele.

30 vagy 60 perc masszázs elegendő egy-egy végtag, vagy a teljes hát, vagy a derék- és csípőtáji problémák alapos kezelésére.

Amennyiben a teljes test alapos masszázsára van igénye (amelybe beletartozik a végtagok, a teljes hát, nyak, vállöv kezelése), úgy kérje a 90 perces masszázst, mert ennyi idő alatt a problémás terület is hatásosan kezelhető.

Ha nincs külön figyelmet igénylő problémája, csak szeretné átmasszíroztatni magát (karok, lábak, teljes hát, nyak, vállöv), kérje a teljes test 60 perces masszázsát!

A kezelés zárásaként – a keringés serkentése érdekében végzett ütögetés – textilvégű bambuszrudakkal történik.

E kezelés során, ha túl kötöttek az izmok, s ha a vendég engedi, vagy kéri, szívesen alkalmazom a köpölyöző technikát és a bambuszmasszázst is. Mindkettő mindössze néhány percet vesz igénybe, fájdalommentes és különleges érzés.

A köpölyözés évszázadok óta alkalmazott gyógymód. Többféle technika létezik. Lényege, hogy vákuum keletkezik az adott területen, amely vérbőséget okoz, ezzel javítva az anyagcserét, segíti a hatóanyagok bejutását a szervezetbe, valamint fájdalomcsillapító hatással is bír.
Az általam használt legkíméletesebb, csúsztató technikával a szilikon köpöllyel az olajozott bőrön csúsztató mozdulatokat végzek, melynek következtében a kialakult vérbőség segíti az izmok ellazítását és így a mélyebben fekvő izmok is kezelhetővé válnak. A teljes háton végzett köpölyözés általában relaxációs hatással is jár. Akinek van kedve kipróbálni, jelezheti kezelés előtt is. Ha a bőre nem bírja, vagy alacsony a fájdalomküszöb, ez általában a köpöly felhelyezésének pillanatában kiderül, így mellőzhető az eljárás.
Előfordul, hogy nem szükséges, vagy nem alkalmazható a köpöly. Ilyen például az erős szőrzet, túl sok vagy problémás kiemelkedő anyajegy, sebek, fekélyek, stb. További ellenjavallatok: vérzékenység, epilepszia, kóma, terhesség, szívprobléma, diabetes, drogos, alkoholos állapot.

A bambusz masszázs szintén segíti a mély- és felületi izmok átdolgozását, mégpedig olyan módon, ahogyan a masszőr keze sosem volna képes. Lazítja az izmokat, serkenti a nyirokáramlást és az anyagcserét. A bambusz masszázs technikákkal egy-egy teljes izomcsoport egyszerre kezelhető, hatékonyan nyújthatók az izmok, lazíthatók a csomók. Jelenleg teljes bambusz masszázs nincs a kezelések között, viszont némely elemeit ebbe a masszázskezelésbe igény vagy szükség esetén be szoktam építeni.

Bejelentkezés előtt szíveskedjen elolvasni a kismama masszázs ellenjavallatait!kismama masszazs

30 perc    5500 Ft 
60 perc    8000 Ft 
90 perc    10000 Ft

A várandósság idején, különösen az első trimesztert követő időszakban, a testsúly változása és a súlypont eltolódása miatt egyes izmok és ízületek túlterhelődnek. Ezek következtében a kismama hátfájdalmat, végtagok elnehezedését érezheti. Ilyenkor jólesik a nyak, hát, lapocka, karok, csípő, comb, lábak és vádlik masszírozása. De a masszázs jó alkalom a  feltöltődésre, ellazulásra is.
A babavárás mindig egy érzékeny időszak, így a kismama kényelmét, komfortérzetét speciális pozíciók és masszázsfogások segítik. A kezelés igény szerint tartalmazhat kar, láb és hátmasszázst. Az egyénre szabott masszázs segít a vizesedés miatti végtag-elnehezülés enyhítésében, megtisztítja a nyirokrendszert, oldja a pszichikai feszültséget, relaxál és segíti a lelki ellazulást.
A kismama masszázs lehetővé teszi a leendő anyukáknak a tökéletes ellazulást, a sokukat gyötrő hát- , derék-,végtagfájdalmak, valamint a stressz megszüntetését.
Ellenjavallatok:
– várandósság első három hónapja
– vérzés
– görcsök
– haskeményedés
– terhességi cukorbetegség
– magas vérnyomás
– nyiroködéma
– masszázs általános ellenjavallatai30 perc    5500 Ft 
60 perc    8000 Ft 
90 perc    10000 Ft

A mélyszöveti masszázson alapuló kezelés az izmokat ellazítja, valamint segíti a relaxációt. A kezelést a szívcsakrára ható, tibeti hangtállal végzett hangterápia keretezi. A masszázs a karokat, lábakat, hátat, nyakat és vállövet érinti, erőssége pedig a vendég igényéhez igazodik. A Béke Sziget Relax masszázsa a teljes relaxáció érdekében meleg olajjal és alfa-állapotot segítő zenével történik, melynek köszönhetően – a masszázs erősségétől függetlenül – sok vendég el tud aludni. Ennél a masszázsnál nem használok köpölyt, bambuszt (de kérhető), viszont a kezelés zárásaként – a keringés serkentése érdekében végzett ütögetés – textilvégű bambuszrudakkal történik.

! A hangtálat kérheti önmagában bármely masszázshoz is, ha szeretné, hogy ez a hangélmény keretezze a kezelését, melynek idejéből kb öt percet vesz el és az árakon nem változtat.

Ellenjavallatok:
– akut gyulladás a testben
– pacemaker
– protézis
– epilepszia
– lázas állapot
– műtét utáni első hat hét
– epekő, vesekő

relaxalo_talpNem reflexológia!
30 perc    5500 Ft 
60 perc    8000 Ft 
90 perc    10000 Ft

A kezelés  talpmasszázzsal egybekötött teljes lábmasszázsból áll. Ez által segíthet a láb izmainak, inainak, ízületeinek problémáiból eredő tünetek kezelésében. Például lúdtalp, haránt- vagy bokasüllyedés, állómunkából, becsípődésekből eredő tünetek, csípő  elváltozásaiból eredő egyenetlen terhelés okozta panaszok, vagy a láb problémáinak műtéti úton történt gyógyításának utókezeléseként. Továbbá sportolás előtt vagy után (kerékpár, súlyedzések, futás).
A talpmasszázs célja a jó közérzet megteremtése, feszültségoldás, az idegrendszer megnyugtatása. Segít a szervezet harmonizálásában, hatást gyakorol az idegrendszerre, a vérkeringésre, a hormonrendszerre, a nyirokkeringés működésére. Feloldja a lerakódott salakanyagokat, helyreállítja a felborult anyagcserét, feloldja az energiablokkokat, melynek következtében beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.
Általános, relaxáló jellegű, svédmasszázs fogásokkal végzett kezelés, melynek során a teljes láb (elöl, hátul) lábfej,  boka, talp és sarok izmai ellazulnak, a vérkeringés javul.

Gyakran előfordul, hogy a láb problémájával vagy lábba sugárzó fájdalommal küzdők talpmasszázsra kérnek időpontot. Lábfájdalmat sokféle probléma okozhat, az ágyéki (lumbális) gerinc betegségeitől kezdve a lúdtalpig. Ezért javaslom, ha lábának nem reflexológiai eredetű, hanem csontokat, ínakat vagy ízületeket érintő problémája van, ne csak talpmasszázst kérjen! Fél óra talpmasszázs helyett kérhet fél óra lábmasszázst (ára ugyanannyi!), melybe úgyis beletartozik a talp területe is, vagy kérjen 60 perces láb- és lumbogluteális masszázst, melyben a talp, láb és csípő területe is benne foglaltatik.
A lábzsibbadás, mint tünet számos betegség előjele lehet, melyet érdemes masszázs előtt kivizsgáltatni.

30 perc    5500 Ft 
60 perc    8000 Ft 
90 perc    10000 Ft

Masszázs és köpölyözés vérbőséget fokozó masszázsolajjal / pakolás mélyzsírégető  krémmel / tekercselés
30 perc    (has)
60 perc   
(comb+fenék)kopolyozes
90 perc    (comb+fenék vagy comb+fenék+has vagy comb+fenék+has+kar)

A 20-30 éves nők több, mint 45%-a küzd a cellulit-, közismertebb nevén a narancsbőr problémával és ez az arány az évek számával egyre emelkedik. A narancsbőr eltávolítása nem csak esztétikai kérdés, mivel a narancsbőr nem természetes jelenség, hanem mindig valamilyen mögöttes probléma okozza.
A comb, fenék, csípő nagy mennyiségű zsírt képes raktározni. Ezeken a helyeken lassul a vérkeringés, csökken a bőr hőmérséklete, ami anyagcsere zavarhoz vezet és kialakul a cellulit. Csökken a nyirokkeringés, így a feleslegesen bevitt só, cukor és tartósítószer nem tud kiürülni, így hát lerakódik.  A cellulit kialakulásához hozzájárul továbbá az alkoholfogyasztás, a fogamzásgátló gyógyszerek, terhesség, stressz, kevés folyadék fogyasztása, helytelen táplálkozás, dohányzás, kevés mozgás és nem utolsósorban az örökletes gének.
A cellulit kezelés hatékonyságát kifejezetten elősegíti, ha életmódbeli változtatásokra is odafigyelünk. Ilyenek például a napi legalább két liter folyadék fogyasztása, forró fürdő kerülése, infraszauna használata, gyümölcskúra, rendszeres testmozgás, dohányzás-, kávé-, szénsavas italok- és egyéb savasító anyagok fogyasztásának kerülése.

A köpölyözéssel vákuum keletkezik az adott területen, amely vérbőséget okoz, ezzel javítva az anyagcserét, valamint felszabadítja (széttöri) a zsírsejteket. A salakanyagok távozása masszázsfogásokkal és a terület felmelegítésével tovább fokozható.
Az anticellulit kezelés alkalmazható combon, csípőtájékon (60 perc) továbbá hason és felkaron (együttesen 90 perc). A kezelés vérbőséget fokozó masszázsolajjal (koffeines, fahéjas vagy paprika) történik. A további zsírégető hatás érdekében a területre gél pakolás kerül, amelynek hatékonyságát a tekercselés segíti.